Handelsbetingelser Erhverv

Anvendelse og omfang

Nærværende handelsbetingelser gælder for alle aftaler med AV Industry A/S (samt alle tilknyttede binavne), CVR-nummer 31890454 salg og levering af varer samt tilknyttede tjenesteydelser online samt offline til erhvervskunder og det offentlige.
Handelsbetingelserne kan kun ændres ved skriftlig aftale mellem AV Industry og køber, medmindre andet følger nedenfor.

Leveringsvilkår

Ordrer leveres på købers regning efter afregning, som følger:

DANMARK – Fragt og ekspedition: 

EKSPEDITIONSGEBYR TIL ERHVERVSADRESSER: 
Almindelige pakker op til 30 kg: 75 kr
Europaller (til brofaste øer): 420 kr

Gælder ikke specielle produkter, som er større end en standard europalle.

Der skal altid leveres byttepalle ved levering. Alternativt faktureres for en palle.

EKSPEDITIONSGEBYR TIL PRIVATADRESSER:  

Pakker op til 20 kg til pakkeshop: 100 kr
Pakker op til 20 kg med omdeling: 150 kr

Paller til fortovskant (til brofaste øer): 600 kr.  
Hvis en forsendelse til privatadresse afvises eller sendes retur til AV Industry vil forsendelsen blive sendt til forhandleren og pålagt fragt efter ovenstående priser for ekspeditionsgebyr til erhverv.

SPECIELT FOR SKÆRME:

Skærme, som er større end europaller:

Til brofaste øer: 420 kr /per skærm

Leveres kun til erhvervsadresser.

SPECIELT FOR PROJEKTORLÆRREDER og produkter, som ikke kan sendes på standard europaller eller via kurer.:


Leveres direkte fra vores franske lager til fast pris: 700 kr /per lærred


Der tages forbehold for fejl. 

Senest opdateret 1/2-2024

Privatpakke leveringsinformation

Forhandlere kan vælge at få sendt pakker direkte til private (drop-ship) mod et gebyr ud over fragtprisen. Gebyret er angive under leveringsvilkår.

Privatpakker leveres til nærmeste pakkeshop. Bemærk, hvis modtageradressen er en privatadresse, skal leveringsformen Privatpakke benyttes. Kun modtagere med registreret CVR. nr. på adressen kan regnes som erhvervsmodtager. Hvis forsendelsen afvises eller ikke afhentes vil forsendelsen blive sendt til forhandleren og tillagt fragt til erhverv.

Fakturaafgift

På fakturaer til forhandlere, som ønsker faktura tilsendt på papir pr. brev, debiteres en fakturaafgift på 50,00 DKK. Ved faktura via EDI eller som e-mail, tillægges der ingen fakturaafgift.

Betalingsvilkår

Efter godkendelse af vores økonomiafdeling, gives 14 dages kredit fra fakturadato.

Morarenter og gebyr

Ved for sen betaling tillægges morarenter og rykkergebyr på 100 kr per rykker. Rentesatsen er variabel, men fastsættes i henhold til gældende regler.

Moms og afgift

Samtlige priser angives eksklusive moms og øvrige afgifter.

Reklamationsvilkår

For de fleste mærker, som markedsføres i Danmark af AV- Industry udføres service og tjek af tredje part. Ansøgning vedrørende reklamation/returnering laves ved at klikke på knappen ansøg om RMA , som findes på vores hjemmeside. Udfyld ansøgning følg instruktionerne fra servicecentret. For at vores servicecenter afdeling hurtigt skal kunne behandle din sag, er det vigtigt at alle felter udfyldes. Findes mærket ikke på servicecentrets hjemmeside tages kontakt til support@av-industry.dk

Fragt i forbindelse med RMA deles mellem AV Industry og forhandler således: Forhandler betaler og arrangerer fragt til servicecenter. Efter endt behandling af sagen betaler og arrangerer AV Industry fragt retur til forhandler.

AV Industry dækker fejl og mangler efter gældende lovgivning og i henhold til retningslinjer fra det enkelte varemærke. Om en RMA er fejl eller mangel afgøres af varemærket og tredje parts servicecenter.

Fremsendes et produkt til RMA, som ikke kan konstateres defekt vil forhandleren blive faktureret et undersøgelsesgebyr på 500 kr.

Alle produkter skal pakkes og fremsendes i passende emballage så der ikke opstår skader undervejs. Transportskader dokumenteres med billeder inden reparation.

Returret

AV Industry tilbyder ikke returret til erhvervskøb.

Persondata og GDPR

AV Industry A/S behandler persondata i henhold til den gældende persondataforordning.

AV Industry A/S opbevarer transaktionsoplysninger i 5 år, til udløb af et helt år, da det er et lovkrav i bogføringsloven. AV Industry A/S er dataansvarlig.

Markedsføring

Det er ikke tilladt at kopier eller videre distribuere vare- data- og prisinformationer til tredjepart. Dette betragtes som en væsentligt misligholdelse af kunde- og leverandør forhold og kan i værste tilfælde medføre et erstatningsansvar. Det er endvidere ikke tilladt af anvende billeder og tekst om markedsførte produkter uden aftale med AV Industry A/S. Tilladelse til brug kan til enhver tid tilbagekaldes af AV Industyr.

Fortrolighed

Køber må ikke viderbringer eller sætte andre i stand til at viderebringe fortrolige informationer om AV Industry A/S. Køber er forpligtet til at omgås og opbevare oplysningerne forsvarligt for at undgå, at de utilsigtet kommer til andres kendskab.

Gældende Lovgivning

Parternes samhandel er i alle henseender underlagt dansk ret.
Enhver tvist som måtte opstå i forbindelse med parternes samhandel, skal afgøres ved en dansk domstol. 

Senest opdateret 1/3 2023.