Pro-Ject-Logo-black

Garantiformular

Danske Forhandlere

Alle garantikrav for køb i Danmark fra autoriserede Pro-Ject Audio Systems-forhandlere håndteres af AV Industry A/S på vegne af Pro-Ject Audio Systems. Hvis du ikke har købt fra en autoriseret forhandler i dette område, skal du ikke registrere din garanti her. Har du købt hos HiFi Klubben skal du registerer dig hos Hifi Klubben. 
De oplysninger, der gives under registreringsprocessen, bruges til at kontrollere, om du er berettiget til den udvidede treårige garanti.
Alle data håndteres i overensstemmelse med AV Industrys privatlivspolitik.
Den udvidede treårige garanti kan kun støttes, når registreringerne foretages inden for fire måneder efter dit oprindelige køb.
Udvidede garantier kan ikke overdrages til nye ejere af produkterne.
Produkter, der er berettiget til den udvidede treårige garanti, er produkter, der er solgt helt nye (dvs. ikke "open box", "brugt", "ex-demo" eller på anden måde sorteret).
Udsalgsvarer, der udtrykkeligt sælges med en "reduceret garanti" til gengæld for en prisnedsættelse, er heller ikke omfattet af dette udvidede garantitilbud.
Den udvidede garanti er relevant for Pro-Ject Audio Systems pladespillere, hi-fi-elektronik og højttalerprodukter, som bærer garantimærkningen. Den dækker ikke tilbehør eller reservedele.

Hifi Klubben

Har du køb dit Pro-Ject produkt hos HiFi Klubben skal du registrere dig hos Hifi Klubben. 

Udenlanske forhandlere

Har du købt dit produkt hos en forhandler i udlandet skal du registrere dig i det land, som forhandleren har hjemme i. 

GDPR

For at opretholde de tre års garanti i vores database gemmes dine oplysninger i minimum 3 år og slettes halvårligt. Derved opbevares oplysningerne maksimum 3 1/2 år. Ved brug af formularen accepteres dette. Oplysningerne gemmes i AV Industrys database. Databasen er ikke krypteret.