Garantiformular

Betingelser

Alle garantikrav for køb i Danmark fra autoriserede Pro-Ject Audio Systems-forhandlere håndteres af AV Industry A/S på vegne af Pro-Ject Audio Systems. Hvis du ikke har købt fra en autoriseret forhandler i dette område, skal du ikke registrere din garanti her.
De oplysninger, der gives under registreringsprocessen, bruges til at kontrollere, om du er berettiget til den udvidede treårige garanti.
Alle data håndteres i overensstemmelse med AV Industrys privatlivspolitik.
Den udvidede treårige garanti kan kun støttes, når registreringerne foretages inden for fire måneder efter dit oprindelige køb.
Udvidede garantier kan ikke overdrages til nye ejere af produkterne.
Produkter, der er berettiget til den udvidede treårige garanti, er produkter, der er solgt helt nye (dvs. ikke “open box”, “brugt”, “ex-demo” eller på anden måde sorteret).
Udsalgsvarer, der udtrykkeligt sælges med en “reduceret garanti” til gengæld for en prisnedsættelse, er heller ikke omfattet af dette udvidede garantitilbud.
Den udvidede garanti er relevant for Pro-Ject Audio Systems pladespillere, hi-fi-elektronik og højttalerprodukter, som bærer garantimærkningen. Den dækker ikke tilbehør eller reservedele.

Har du købt dit produkt hos HiFi Klubben, så skal du registere dig hos Hifi Klubben.

Har du købt hos HiFi Klubben skal du ikke benytte denne formular, men i stedet tilmelde dig hos HiFi Klubben.

GDPR: For at opretholde de tre års garanti i vores database gemmes dine oplysninger i minimum 3 år og slettes halvårligt. Derved opbevares oplysningerne maksimum 3 1/2 år. Ved brug af formularen accepteres dette. Oplysningerne gemmes i AV Industrys database. Databasen er ikke krypteret.

Se i øvrigt vores GDPR informationer.

%d bloggers like this: